Najlepszy sojusz Stratusa!
Oficer
Byłem z kapłanem razem w bractwie, 2 osobowym, ale zawsze bractwo na początku toczyliśmy ciężkie boje ze sobą, ale w końcu połączyliśmy siły. Bractwo rozpadło się, ponieważ zrobił sobie przerwę od stratusa. Jeśli o mnie chodzi to ma moja rekomendacje.
Jestem oczywiście za. Potrzeba nam świerzej krwi, zwłaszcza graczy aktywnych. Popieram pomysł z odsiewem, bo część graczy nie logując się od dawna zwiększa nam tylko statystykę, natomiast w sytuacji zagrożenia staną się bezużyteczni. Musimy się zastanowić czy nie byłoby dla nas korzystniej usunąć ich z Bractwa i tym samym zdobyć zaplecze surowcowe. Ja nie logowałem się 2 dni i okazało się, że w rankingu militarnym spadłem na 110 miejsce, w pozostałych rankingach stoję oczywiście znacznie niżej, ale prę naprzód. Pozdrawiam i życzę nam wszystkim szybkiego powrotu na pierwsze miejsce!
Ostatnio edytowany przez peroj (2008-08-16 20:58:10)
Witam panowie, ostatnio chciał się dostać w nasze szeregi gracz Lukania, jest moim znajomym z uczelni, dlatego poleciłem mu ten sojusz, zaczął niedawno, ale jak widać szybko się rozwija, jako że mam jeszcze pare osób na tyłach rankingu sądze że nie powinien zawadzać, a może dość szybko się wybić do top 100, dlatego też popieram jego kandydaturę
o ile sojusz może przyjąć kolejnego członka, bo od dawna brak wieści w tym temacie
pozdrawiam arhii
Niech dołączy (jako kandydat) pogra trochę, rozwinie się i wtedy będzie miał pełne prawa.
Zbyt słabym graczom trudno jest udzielić pomocy - ich wrogowie są za mali.
Chodzi mi oto żeby miał rozwinięte eko i armię oraz jakieś minimalne wymogi punktowe w okolicach końca naszego bractwa. Wtedy jesteśmy mu w stanie pomóc.
No i dołączył Może nie gracz Lukania a LCobra z bazy Lukania, ale dołączył
Mam nadzieję, że od wstapienia do sojuszu (wtedy bylem na > 1200 pozycji w rankingu) dokonalem odpowiedniego postepu do dnia dzisiejszego (aktualna pozycja 324 w rankingu). Przebiejam sie do przodu jak czołg przez miasto i mam nadzieje,ze tak zostanie juz do konca. Aktualnie jako,ze inwestuje w obrone i w jednostki bojowe rownoczesnie - ten pęd w górę rankingu troche zwolnil. Moge tylko powiedziec, ze od 3 tygodni lista produkcyjna jednostek jest wciaz zapelniona na maxa i jeszcze sie nie zdarzylo, zeby prace nad pojazdami bojowymi stanely w miejscu
Pozdraweiam serdecznie wszystkich aktywnych czlonkow sojuszu - Rośnijmy w siłę i skopmy dupska reszczcie graczy, Amen !
Wykrusza nam się towarzystwo, niewiele się dzieje. Kiedyś miałem nawet kilka zapytań tygodniowo. Ostatnio prawie w ogóle. Ale trzeba mieć nadzieje ze coś się jeszcze ruszy w tym temacie.
Nowy kandydat - swiechu [255/92] z 953706 pk na 164 pozycji w rankingu.
Stan wojska(mniej-więcej) na teraz:
140k surmian i 31k mutagenów
20k conarów i 15k mozzelerów + pandory.
Jakieś opinie?
Oficer
Hmm stycznosci z nim nie mialem ale czemu nie...jestem za przyjeciem.